Sanicom România

 SANICOM ROMANIA este o societate competenta, operativa, integra, deschisa, orientata catre client. Din 1998 Sanicom Romania activeaza cu succes pe piata sculelor pentru prelucrari prin aschiere, comercializand o gama larga de produse precum capete de frezat, cutite de strung, scule pentru canale, placute CMS, placute ceramice, freze si burghie monobloc din carbura, etc. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Ca recunoastere si garantie a calitatii serviciilor noastre suntem acreditatiSR EN ISO 9001: 2001

  Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri.

  Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra, suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre.

  Sanicom Romania isi propune ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra.

  Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

  Sanicom prezintă scule şi accesorii de cea mai bună calitate, pentru prelucrări prin aşchiere: debitare, frezare, strunjire, alezare, găurire, filetare, de la producători de anvergură mondială:

Furnizorii noştri

CERATIZIT Luxembourg Sarl
Producator mondial de vârf in domeniul carburilor metalice sinterizate pentru prelucrarea lemnului.
  CPT
Producător de vârf în domeniul sculelor pentru filetare.
 
Ceratizit   C.P.T. werkzeug  
       
Simtek - Producător mondial de vârf specializat în scule pentru debitare şi canelare interioară, radială, axială sau frontală până la cele mai mici dimensiuni. Stellram - Lider mondial în dezvoltarea tehnologiilor pentru prelucrarea prin aşchiere a metalelor.  
Simtek   Stellram